Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g1335g267kcal24g29.4g4g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1335g267kcal40g26.7g0g33.4g
Kesäkurpitsa534g91kcal2.1g13.3g3.2g3.7g
Juusto, Valio arkijuusto374g1233kcal100.9g0g89.7g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g1068g1281kcal24.6g51.3g106.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g267g748kcal50.7g0.1g58.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9824g7774kcal484.6g241.6g524.8g74.2g
Valittu annoskoko4912g3887kcal242.3g120.8g262.4g37.1g
Annoskoko puolitettuna2456g1944kcal121.2g60.4g131.2g18.6g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207