Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 23g6.3kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Purjosipuli 124g28kcal2.2g3g0.2g2.6g
Kesäkurpitsa zucchini 933g168kcal5.2g23.3g3.7g6.5g
Paprika punainen 529g155kcal5g23.8g2.1g10.1g
Rypsiöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g23g70kcal3.7g1.6g5.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 466g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 466g106kcal2.6g16.1g1.4g6.5g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1399g1329kcal279.9g0g9.8g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)863g345kcal9.5g62.1g4.3g12.1g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9828g5691kcal622.4g292.8g180.8g78g
Valittu annoskoko4914g2846kcal311.2g146.4g90.4g39g
Annoskoko puolitettuna2457g1423kcal155.6g73.2g45.2g19.5g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762