Halloumijuusto-uunijuureksia

Pilko juurekset suikaleiksi.

Sekoita nauris ja porkkana keskenään, mausta öljyllä, hunajalla ja mausteilla maun mukaan (esim suola, basilika, inkivääri).

Sekoita punajuuri, öljy ja mausteet (esim suola) toisessa kulhossa.

Levitä pellille eri päähän.

Eri kulhoja kannattaa käyttää sen vuoksi, että punajuuri helposti värjää kaiken mitä koskettaa.

Paista 150 asteessa n. tunti, maistamalla huomaat milloin juurekset ovat sinun makuusi sopivan kypsiä.

Kun juurekset alkavat olla valmiita, tiipaloi halloumi ja paista ruskeapilkkuiseksi oliiviöljyssä.

Nätti asetelma tulee näin: kulhon pohjalle punajuuret, päälle nauris-porkkana-halloumisekoitus.

Sopii esim.

liharuokien lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi-juusto kypros pittas, annos 250g1127g3562kcal253.6g28.2g270.5g0g
Nauris 1488g408kcal14.9g62.5g4.5g28.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g902g253kcal5.4g53.6g1.8g22.5g
Punajuuri 1127g433kcal11.3g77.8g2.3g28.2g
Oliiviöljy 180g1595kcal0g0g180.3g0g
Hunaja 90g298kcal0.5g72.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9828g13094kcal571.4g590g918.8g158g
Valittu annoskoko4914g6547kcal285.7g295g459.4g79g
Annoskoko puolitettuna2457g3274kcal142.9g147.5g229.7g39.5g
Arvot/100g100g133kcal5.8g6g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92877