Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo750g5325kcal2.3g1.5g600g0g
Sokeri 750g3044kcal0g749.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1250g4289kcal127.4g875g15g43.8g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.7g1.6g56.4g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 1000g870kcal10.6g183g4g18g
Taloussuklaa, Fazer500g2575kcal19.5g280g150g26.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g75g300kcal0g74.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9830g34464kcal459.6g4348.2g1650.8g176.8g
Valittu annoskoko4915g17232kcal229.8g2174.1g825.4g88.4g
Annoskoko puolitettuna2458g8616kcal114.9g1087.1g412.7g44.2g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328