Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen60g432kcal0.6g0.6g48g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 102g414kcal0g101.9g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g120g420kcal4.2g97.2g1.2g3.6g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten18g59kcal4.2g8.1g3.8g2g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g36g144kcal0g36g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten6g20kcal1.4g2.7g1.3g0.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 20g9kcal0.6g1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g3440kcal33.8g502.6g150.2g12.6g
Valittu annoskoko492g1720kcal16.9g251.3g75.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna246g860kcal8.5g125.7g37.6g3.2g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002