Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Sokeri 57g229kcal0g56.5g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 33g11kcal1g1.7g0g0g
Maito rasvaton 200ml33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g33g243kcal0.3g0.3g26.6g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 86g297kcal8.8g60.5g1g3g
Mustikka metsä- 83g37kcal0.4g5.3g0.5g2.7g
Raparperi 60g20kcal0.4g3.3g0.1g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g17g121kcal0.2g0.2g13.3g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.1g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g2432kcal38.4g348.2g91g14.6g
Valittu annoskoko492g1216kcal19.2g174.1g45.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna246g608kcal9.6g87.1g22.8g3.7g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678