Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g120g456kcal6.5g38.4g30g2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen120g167kcal22.8g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Suippopaprika, makea, Pirkka36g9kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g60g102kcal4.6g3.1g7.8g1.7g
Kananmuna kuorineen punnittu36g45kcal4g0.1g3.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl30g102kcal0.6g0.9g10.5g0g
Tomaatti 24g5.5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g45g122kcal14.8g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g2028kcal108g92g133.6g10.2g
Valittu annoskoko492g1014kcal54g46g66.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna246g507kcal27g23g33.4g2.6g
Arvot/100g100g206kcal11g9.3g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671