Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g50g364kcal0.5g0.5g39.9g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g254kcal1.5g2.2g26.9g0g
Kookoshiutale 17g115kcal1.4g1.1g11.3g2.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 279g108kcal0.4g22.8g0.3g4.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g50g304kcal9.5g2.5g27.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 20g134kcal5.4g1.4g11.6g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g2566kcal37.4g62.6g234.8g19g
Valittu annoskoko492g1283kcal18.7g31.3g117.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna246g642kcal9.4g15.7g58.7g4.8g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976