Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g2.7g0.2kcal0g0g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g93g149kcal17.7g0g8.6g0g
Bataatti, kuorittu 240g194kcal3.8g40.3g0.1g7.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkopippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g821kcal43.8g82.8g30.8g15.2g
Valittu annoskoko492g410kcal21.9g41.4g15.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna246g205kcal11g20.7g7.7g3.8g
Arvot/100g100g83kcal4.5g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335436