Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 83g35kcal0.3g3.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai65g228kcal7.8g46.3g1.4g2g
Ruokaöljy keskiarvo 2g18kcal0g0g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 28g35kcal3g0.1g2.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 113g250kcal19.7g0g19.2g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 100g30kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 50g43kcal1.6g2.2g3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g44g171kcal12.7g0.9g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g1623kcal91.6g117.2g82g8g
Valittu annoskoko492g811kcal45.8g58.6g41g4g
Annoskoko puolitettuna246g406kcal22.9g29.3g20.5g2g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574