Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)191g265kcal21.1g0.8g19.8g0g
Sokeri 68g274kcal0g67.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g214kcal0g0g23.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g177kcal5.3g36.1g0.6g1.8g
Leivinjauhe 4.8g8.4kcal0.2g1.8g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g4.8g19kcal0g4.7g0g0g
Raparperi 79g27kcal0.5g4.4g0.1g1.1g
Mansikka 54g25kcal0.3g4.5g0.1g1g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana985g2018kcal54.8g239.4g88.8g7.8g
Valittu annoskoko492g1009kcal27.4g119.7g44.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna246g504kcal13.7g59.9g22.2g2g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692