Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Parmesan formaggio da pasta13g57kcal5g0g4.1g0g
Basilika, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.3g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla125g68kcal1.9g8.6g2.9g1.2g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Paprika vihreä 50g11kcal0.5g1.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss63g194kcal15g0.5g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana985g1018kcal67.4g49.2g58.6g9.4g
Valittu annoskoko493g509kcal33.7g24.6g29.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna246g255kcal16.9g12.3g14.7g2.4g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318