J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g125g207kcal25g0g12.5g0g
Makaroni ( tumma Torino )94g329kcal16.9g55.4g3.7g5.6g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Milbona Maito rasvaton188g62kcal6.2g9.2g0g0g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g13g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana985g1433kcal106.2g135.4g51.8g12.6g
Valittu annoskoko493g717kcal53.1g67.7g25.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna246g358kcal26.6g33.9g13g3.2g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750