Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu31g22kcal4.5g0.2g0.3g0g
Sinisimpukka vedessä 31g28kcal4.9g0.6g0.6g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g125g100kcal23.8g0g1.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)125g31kcal1.3g6.9g0g1.8g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Ruokakerma ingman 5%63g53kcal2.2g3.8g3.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus78g266kcal18g41.4g2.9g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana985g1105kcal110.6g109.6g26g14g
Valittu annoskoko493g553kcal55.3g54.8g13g7g
Annoskoko puolitettuna246g276kcal27.7g27.4g6.5g3.5g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90157