Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 120g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g164g279kcal32.8g0g16.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 66g116kcal1.2g2g11.2g0g
Emmental juustoraaste valio33g128kcal9.5g0g9.9g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)110g44kcal1.2g7.9g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana985g1177kcal90.8g25.8g77g4.6g
Valittu annoskoko493g589kcal45.4g12.9g38.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna246g294kcal22.7g6.5g19.3g1.2g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768