Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen225g292kcal38.2g4.5g18.4g0.2g
Auringonkukkaöljy (100g)5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Amerikan Pekoni filee, HK101g162kcal21.2g0.3g91g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)84g72kcal0.8g2.9g5.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g77g46kcal0.3g11.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana985g1243kcal121g38.4g242g2.6g
Valittu annoskoko493g622kcal60.5g19.2g121g1.3g
Annoskoko puolitettuna246g311kcal30.3g9.6g60.5g0.7g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672