Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 112g223kcal33g0g10.1g0g
Siankylki, raaka28g90kcal4.2g0g8.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 141g107kcal2.6g21.8g0.3g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Palsternakka 42g27kcal0.2g5g0.2g1.9g
Paprika keltainen 48g14kcal0.4g2.4g0.1g1g
Paprika vihreä 48g10kcal0.4g1.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana985g1031kcal84.4g69g42.8g13.2g
Valittu annoskoko493g516kcal42.2g34.5g21.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna246g258kcal21.1g17.3g10.7g3.3g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933