Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 169g65kcal1.7g11.6g0.3g4.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu8.4g6.7kcal0.2g1.5g0.1g0.2g
Piparjuuriraaste Felix2.8g7.9kcal0.1g0.4g0.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g8.4g1.7kcal0g0.5g0g0g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 8.4g23kcal0.2g0.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana986g561kcal7.6g40.4g39.2g12.6g
Valittu annoskoko493g281kcal3.8g20.2g19.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna246g140kcal1.9g10.1g9.8g3.2g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284