Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 270g2386kcal0g0g269.8g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Tonnikala öljyssä 800g1517kcal216.8g0g72g0g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1332g241kcal7.5g33.3g5.3g9.3g
Tomaatti 1599g364kcal9g55.2g4.8g22.4g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g9665kcal496.8g277.4g709.6g95.6g
Valittu annoskoko4920g4832kcal248.4g138.7g354.8g47.8g
Annoskoko puolitettuna2460g2416kcal124.2g69.4g177.4g23.9g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358