Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g961g1633kcal192.1g0g96g0g
Voi 127g923kcal1.5g0.5g103.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 156g536kcal15.9g109.3g1.9g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 1441g0kcal0g0g0g0g
Voi 135g975kcal1.6g0.5g109.3g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1201g513kcal40.6g57.6g12g0g
Juustoraaste emmental punaleima420g1639kcal121.9g0g126.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras480g1681kcal62.4g336.2g7.2g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g15798kcal872g1008.2g912g39.8g
Valittu annoskoko4920g7899kcal436g504.1g456g19.9g
Annoskoko puolitettuna2460g3950kcal218g252.1g228g10g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594