Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g499g3639kcal5g5g398.8g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g748g2542kcal15g22.4g269.2g0g
Kookoshiutale 175g1153kcal14.2g11.2g112.6g28.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2792g1077kcal4.5g227.8g2.5g41.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.3g7.9g0.3g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g499g3041kcal94.7g24.9g274.2g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 199g1345kcal53.6g13.8g115.6g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g25665kcal374.6g626g2346.4g189.6g
Valittu annoskoko4920g12833kcal187.3g313g1173.2g94.8g
Annoskoko puolitettuna2460g6416kcal93.7g156.5g586.6g47.4g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976