Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1331g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g27g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Karjalanpaisti atria 700g932g1491kcal177g0g85.7g0g
Bataatti, kuorittu 2396g1939kcal37.6g403.3g1.2g71.9g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.7g7.4kcal0.3g1g0.1g0.7g
Valkopippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl67g599kcal0g0g66.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g8206kcal437.6g830g308.4g151g
Valittu annoskoko4920g4103kcal218.8g415g154.2g75.5g
Annoskoko puolitettuna2460g2052kcal109.4g207.5g77.1g37.8g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335436