Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 827g352kcal3.1g33.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai652g2281kcal78.2g462.7g13.7g19.5g
Ruokaöljy keskiarvo 20g177kcal0g0g20g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 276g346kcal30.3g0.7g24.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 1128g2498kcal197.4g0g191.7g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Tomaattimurska 1003g295kcal5.6g53.1g2g19g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 501g431kcal15.5g22.1g30.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g439g1711kcal127.2g8.8g127.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g16226kcal916.4g1169.8g819.6g79.6g
Valittu annoskoko4920g8113kcal458.2g584.9g409.8g39.8g
Annoskoko puolitettuna2460g4057kcal229.1g292.5g204.9g19.9g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574