Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 595g165kcal7.1g24.2g1.2g12.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g184g51kcal1.1g10.9g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g450g855kcal72g2.2g63g0g
Vesi, vesijohtovesi 2999g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka103g26kcal0.9g4.7g0.4g2g
Lehtiselleri 31g3.9kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g521g313kcal7.8g67.7g0.5g4.7g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9852g2862kcal180.2g225.8g131.4g50.4g
Valittu annoskoko4926g1431kcal90.1g112.9g65.7g25.2g
Annoskoko puolitettuna2463g716kcal45.1g56.5g32.9g12.6g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472