Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 2272g2660kcal392.6g0g120.4g0g
Sipuli 524g159kcal6.6g25.2g1g8.9g
Korppujauho 175g640kcal18.3g130.9g1.8g9.3g
Kananmuna 50g(kpl)559g705kcal61.5g1.7g50.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1049g3723kcal19.7g27.8g398.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g350g3146kcal0g0g349.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g22063kcal997.4g371.2g1842.8g36.4g
Valittu annoskoko4928g11031kcal498.7g185.6g921.4g18.2g
Annoskoko puolitettuna2464g5516kcal249.4g92.8g460.7g9.1g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095