Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta596g894kcal95.3g23.8g47.7g0g
Kananmuna kuoreton 328g467kcal41g1g33.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g298g80kcal3.9g14.3g0.6g5.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro298g91kcal6.3g12.5g1.5g9.5g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2383g4051kcal476.5g0g238.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 953g726kcal17.9g147.7g1.9g9.5g
Aromisuola (5g)30g17kcal0.2g3.1g0.3g0.6g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g12702kcal1286g413g648.4g50.4g
Valittu annoskoko4928g6351kcal643g206.5g324.2g25.2g
Annoskoko puolitettuna2464g3176kcal321.5g103.3g162.1g12.6g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284