Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2664g1685kcal79.9g127.9g93.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)1066g1343kcal117.2g3.2g95.9g0g
Rypsiöljy 120g1060kcal0g0g119.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g959g3356kcal33.6g776.8g9.6g28.8g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g15348kcal465.6g1925.2g637.2g58g
Valittu annoskoko4928g7674kcal232.8g962.6g318.6g29g
Annoskoko puolitettuna2464g3837kcal116.4g481.3g159.3g14.5g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300