Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai966g3379kcal115.9g685.5g20.3g29g
Sokeri 947g3844kcal0g946g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g74kcal0g18.4g0g0g
Leivinjauhe 37g65kcal1.9g14g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 89g330kcal16.5g9.8g19.3g27.1g
Voi 557g4041kcal6.6g2.2g452.9g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)743g416kcal63.1g37.1g1.5g0g
Pätkis, 18g401g1965kcal14.4g244.7g100.3g0g
Kananmuna kuoreton 613g874kcal76.6g1.8g62.8g0g
Taloussuklaa, Fazer371g1913kcal14.5g208g111.4g19.7g
Voi 186g1347kcal2.2g0.7g151g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g36496kcal623.4g4336.4g1839g152g
Valittu annoskoko4928g18248kcal311.7g2168.2g919.5g76g
Annoskoko puolitettuna2464g9124kcal155.9g1084.1g459.8g38g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319