Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 227g2005kcal0g0g226.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 168g117kcal2.1g19g2.1g6.5g
Mustapippuri 55g154kcal6g21g1.8g14.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 4479g5756kcal929.3g0g223.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g16064kcal1874.8g80g909g42g
Valittu annoskoko4928g8032kcal937.4g40g454.5g21g
Annoskoko puolitettuna2464g4016kcal468.7g20g227.3g10.5g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197200