Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 929g551kcal91.1g27.9g3.7g0g
Kananmuna kuoreton 1362g1943kcal170.3g4.1g139.6g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g867g5200kcal182g57.2g468g0g
Juusto, keskiarvo 1238g4333kcal309.9g3.1g343g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 93g300kcal26.9g6.5g18.6g28.4g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g93g56kcal8.4g5.1g0.5g67.8g
Vehnälese 56g127kcal7.4g8.6g2.5g20.9g
Kauralese 167g602kcal30.1g76.2g12.9g29.3g
Leivinjauhe 124g218kcal6.4g46.8g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g26658kcal1665g471g1977.6g294g
Valittu annoskoko4928g13329kcal832.5g235.5g988.8g147g
Annoskoko puolitettuna2464g6664kcal416.3g117.8g494.4g73.5g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129