Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3360g4793kcal420g10.1g344.4g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g1248g4181kcal287g0g337g0g
Voi 320g2321kcal3.8g1.3g260.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g22590kcal1421.6g22.8g1883.2g0g
Valittu annoskoko4928g11295kcal710.8g11.4g941.6g0g
Annoskoko puolitettuna2464g5648kcal355.4g5.7g470.8g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308521