Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty1803g1226kcal27g265g3.6g14.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g521g146kcal3.1g31g1g13g
Palsternakka 1002g637kcal5g118.2g4g45.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1002g181kcal5.6g25g4g7g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56.1g1g2.8g
Kananmuna kuorineen punnittu240g303kcal26.4g0.7g21.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g361kcal0g0g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g6386kcal156.8g1015g151.6g172.8g
Valittu annoskoko4928g3193kcal78.4g507.5g75.8g86.4g
Annoskoko puolitettuna2464g1597kcal39.2g253.8g37.9g43.2g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348641