Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli1839g3126kcal239g46g220.7g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1030g433kcal100.9g4.1g1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g294g188kcal10.3g0.6g73.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g368g2685kcal3.7g3.7g294.2g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g736g3060kcal603.1g51.5g44.1g7.4g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore147g37kcal0g13.2g0g0.1g
Suola, annos 3g37g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 37g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)441g1545kcal61.8g247.1g29.6g48.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g22145kcal2037.6g732.4g1326.4g112g
Valittu annoskoko4928g11073kcal1018.8g366.2g663.2g56g
Annoskoko puolitettuna2464g5536kcal509.4g183.1g331.6g28g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915