Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g267g1029kcal18.2g163g72.2g0g
Flora, vihreä 70%40g249kcal0.2g0.2g28.1g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%267g294kcal29.4g9.4g13.6g1.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g601g2405kcal0g601.3g0g0g
Porkkanaraaste 200g975g263kcal5.9g51.7g2g24.4g
Rypsiöljy rainbow249g2237kcal0g0g248.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu588g741kcal64.7g1.8g52.9g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)118g706kcal24.7g7.8g63.5g8.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g21g78kcal0.7g17g0.7g0g
Leivinjauhe 53g94kcal2.8g20.2g0g0.3g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl909g3635kcal0g908.6g0g0g
Vehnäjauho X-tra829g2900kcal107.7g588.2g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g29343kcal508.6g4759.6g981.2g69g
Valittu annoskoko4928g14672kcal254.3g2379.8g490.6g34.5g
Annoskoko puolitettuna2464g7336kcal127.2g1189.9g245.3g17.3g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496