Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g53g288kcal0.1g0.2g32g0g
Katkarapu 400g273kcal57.7g0g4.4g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)53g93kcal1.1g1.9g9.1g2.3g
Sipuli (kuorittu)799g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 133g144kcal10.5g21.7g0.8g2.8g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 533g1056kcal7.4g9.6g106.6g23.4g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Katkarapu 2397g1640kcal346.2g0g26.4g0g
Ketsuppi 533g486kcal6.7g102.3g2.1g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g8608kcal880.2g401.4g366g97g
Valittu annoskoko4928g4304kcal440.1g200.7g183g48.5g
Annoskoko puolitettuna2464g2152kcal220.1g100.4g91.5g24.3g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073