Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g255kcal1.5g2.3g27g0g
Kookoshiutale 18g116kcal1.4g1.1g11.3g2.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 280g108kcal0.4g22.8g0.3g4.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g50g305kcal9.5g2.5g27.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 20g135kcal5.4g1.4g11.6g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana987g2574kcal37.4g62.8g235.4g19.2g
Valittu annoskoko494g1287kcal18.7g31.4g117.7g9.6g
Annoskoko puolitettuna247g644kcal9.4g15.7g58.9g4.8g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976