Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 350g503kcal56g0g31.2g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g25g72kcal0.7g13.3g1.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton117g187kcal9.3g4.7g15.2g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana987g1523kcal132g36g96.4g0g
Valittu annoskoko494g761kcal66g18g48.2g0g
Annoskoko puolitettuna247g381kcal33g9g24.1g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484