Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)204g227kcal25.1g3.9g12.1g1.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 102g77kcal1.9g15.8g0.2g1g
Porkkana, keitetty, suolaa 41g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Lanttu 58g17kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana987g685kcal56.6g52.2g25.4g10.6g
Valittu annoskoko494g343kcal28.3g26.1g12.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna247g171kcal14.2g13.1g6.4g2.7g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201