Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 29g66kcal1.5g5.1g4.1g1.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 29g58kcal0.4g0.5g5.8g1.3g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 193g661kcal19.6g134.7g2.3g6.7g
Kauralese 29g105kcal5.3g13.3g2.2g5.1g
Vehnälese 12g27kcal1.6g1.8g0.5g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana987g2096kcal56.8g324.8g53.2g38.4g
Valittu annoskoko494g1048kcal28.4g162.4g26.6g19.2g
Annoskoko puolitettuna247g524kcal14.2g81.2g13.3g9.6g
Arvot/100g100g212kcal5.8g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369