Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl1679g2015kcal319g15.1g72.2g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g1229g566kcal7.4g135.2g0g0g
Hunaja 75g248kcal0.4g60.6g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g750g450kcal7.5g33.7g30g4.5g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.1g0.8g7.1g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g150g60kcal1.5g13.5g0g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9864g7432kcal682.6g556.4g266g23.2g
Valittu annoskoko4932g3716kcal341.3g278.2g133g11.6g
Annoskoko puolitettuna2466g1858kcal170.7g139.1g66.5g5.8g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902