Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2703g3382kcal567.7g0g121.6g0g
Valio Viola Mustapekka 100g601g2823kcal72.1g43.3g264.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 84g743kcal0g0g84g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Ruokakerma 5%, Valio1202g781kcal18g50.5g60.1g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9864g15672kcal1327.2g224.2g1061.4g11.2g
Valittu annoskoko4932g7836kcal663.6g112.1g530.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna2466g3918kcal331.8g56.1g265.4g2.8g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474