Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton2252g2432kcal509g0g40.5g0g
Pekoni atria1126g3941kcal168.9g0g337.8g0g
Sieni rouskut, suolattu 721g187kcal11.2g16.6g3.6g20.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g45g47kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g743kcal4.5g6.8g78.8g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni563g732kcal16.9g11.3g73.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9864g16166kcal1428.2g84g1068.4g43.6g
Valittu annoskoko4932g8083kcal714.1g42g534.2g21.8g
Annoskoko puolitettuna2466g4041kcal357.1g21g267.1g10.9g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489