Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale658g2104kcal78.9g0g197.3g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 2703g655kcal37g52.2g13.5g67g
Oivariini, 80 normaalisuolainen50g357kcal0.5g0.5g39.6g0g
Maito, Kevyt802g369kcal25.7g38.5g12g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 405g509kcal44.6g1.1g36.6g0g
Mozzarella juustoraaste, valio315g914kcal82g0g66.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9864g9815kcal537.4g184.6g730.4g134g
Valittu annoskoko4932g4908kcal268.7g92.3g365.2g67g
Annoskoko puolitettuna2466g2454kcal134.4g46.2g182.6g33.5g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412