Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1201g289kcal21.7g26.4g3.6g27.6g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g400g1001kcal56g13.6g80.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3002g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow22g57kcal2.2g2.2g4.4g0.4g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9872g3206kcal191.8g172.2g178g61.6g
Valittu annoskoko4936g1603kcal95.9g86.1g89g30.8g
Annoskoko puolitettuna2468g801kcal48g43.1g44.5g15.4g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607