Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2000g1515kcal37.4g308.4g4g20g
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g120g420kcal4.2g97.2g1.2g3.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1000g1124kcal211.3g0g30g0g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kaali, valkokaali800g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Sieni tatti, hapero 200g55kcal3.7g5.8g1g3.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 20g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9880g12924kcal569.4g909g762.6g98.6g
Valittu annoskoko4940g6462kcal284.7g454.5g381.3g49.3g
Annoskoko puolitettuna2470g3231kcal142.4g227.3g190.7g24.7g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282