Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2670g563kcal32g90.8g5.3g56.1g
Hirvenjauheliha oma saalis1435g1608kcal315.8g0g43.1g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g467g1308kcal84.1g2.3g107.5g0g
Sipuli, paistettu 334g338kcal4.3g16.2g27.4g5.7g
Voi 33g242kcal0.4g0.1g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9880g8118kcal873.2g218.8g420.8g123.6g
Valittu annoskoko4940g4059kcal436.6g109.4g210.4g61.8g
Annoskoko puolitettuna2470g2030kcal218.3g54.7g105.2g30.9g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508