Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1400g392kcal8.4g83.3g2.8g35g
Sipuli 1400g424kcal17.5g67.2g2.8g23.8g
Vesi, vesijohtovesi 1820g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl42g378kcal0g0g42g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g280g784kcal53.2g0.1g61.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9884g3955kcal158.2g301.2g218.4g117.6g
Valittu annoskoko4942g1978kcal79.1g150.6g109.2g58.8g
Annoskoko puolitettuna2471g989kcal39.6g75.3g54.6g29.4g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135255