Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2331g583kcal30.3g97.9g4.7g0g
Tomaatti 1678g382kcal9.4g57.9g5g23.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)466g280kcal4.7g21g18.6g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g466g891kcal111.9g9.3g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9884g4270kcal312.6g372.2g149.8g47g
Valittu annoskoko4942g2135kcal156.3g186.1g74.9g23.5g
Annoskoko puolitettuna2471g1068kcal78.2g93.1g37.5g11.8g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545