Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 400g344kcal12.4g17.6g24g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g680g138kcal4.1g25.8g2g9.5g
Oliivi kivetön musta rainbow200g360kcal1.2g11.4g34g0g
Katkarapu 800g547kcal115.5g0g8.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 400g1514kcal111.5g0g120g0g
Muna, annos 60g480g421kcal36.3g4g29.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9887g20405kcal772.4g1261.8g1334.6g73.6g
Valittu annoskoko4944g10203kcal386.2g630.9g667.3g36.8g
Annoskoko puolitettuna2472g5101kcal193.1g315.5g333.7g18.4g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460