Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka1201g3002kcal132.1g192.2g192.2g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g961g1364kcal120.1g2.9g99g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Etikkapunajuuri 400g143kcal4g26.8g0.8g7.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g961g3171kcal19.2g24g336.3g0g
Ranskankerma, Milbona801g2330kcal18.4g24g240.2g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Sinappi 128g168kcal5.6g18.1g7.7g2.2g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9888g20868kcal613.6g679.4g1755g35g
Valittu annoskoko4944g10434kcal306.8g339.7g877.5g17.5g
Annoskoko puolitettuna2472g5217kcal153.4g169.9g438.8g8.8g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388